EAS-verkkokurssi

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus (mopo, traktori, mopoauto, henkilöauto), joka sisältää 4 EAS-verkkoteoriatuntia ja valintasi mukaan sähköisen oppimisympäristön, e-oppikirjan sekä Netreeni-harjoitteluohjelman. Tarvittava määrä ajotunteja korttiluokkakohtaisesta minimistä riippuen.

EAS-verkkoteoriatunnit voit aloittaa kauttamme kaikkina arkipäivinä.

Ilmoittautua kurssille voit tästä tai soittamalla toimistollemme puh. 015-482 120 (toimistomme palvelee ma-to 10-16.30).

Mikäli olet suorittanut osan EAS-tunneista muualla, suoritat ajokorttia ikäpoikkeusluvalla / opetusluvalla tai sinulla on jo jokin aikaisempi korttiluokka suoritettuna muistathan merkitä ne ilmoittautumislomakkeelle.

Olemme Facebookissa ja Instagramissa

Ajankohtaista

Koulujen syyslomaviikko

Autokoulun toimisto on auki peruskoulujen syyslomaviikolla 43 maanantaina 25.10.2021 ja tiistaina 26.10.2021 klo 10:00-16:30. Loppuviikon olemme lomalla. Ajovarma palvelee ko. viikolla tiistaina ja torstaina. Webauton sähköiset oppimateriaalit ovat käytössä normaalisti. Aurinkoista syyslomaa kaikille!

B-ajokortin suoritus ikäpoikkeusluvalla

Henkilöautokortin suoritus ikäpoikkeusluvalla jo 17 vuotiaana on kasvanut. Tietoa poikkeusluvan hakemisesta ja edellytyksistä löydät Traficomin Ajokortti-info -sivulta.